Llicenciada en Odontologia per la Universitat de Barcelona i màster en Medicina Oral, Cirurgia i Implantologia. S'ha continuat formant amb cursos de Cirurgia Oral Avançada, Regeneració òssia i maneig de teixits tous. Ponent en cursos sobre Lesions Orals, Biòpsies i Exodòncies quirúrgiques per odontòlegs i metges de família de l'ICS.

Què són la Medicina i la Cirurgia Oral?

La Medicina Oral és la part de l'odontologia que s'encarrega de diagnosticar, tractar i prevenir la reaparició de qualsevol patologia que aparegui en la boca, exceptuant aquelles que tenen a veure amb les dents. Totes aquestes malalties poden detectar-se mitjançant una exploració clínica de la boca i de la mucosa oral i a vegades cal complementar amb proves com a radiografies o biòpsies. El tractament pot ser quirúrgic, mitjançant excisions i biòpsies o pot ser mèdic, a través de fórmules magistrals i medicació o una combinació.

La Cirurgia Oral és l'especialitat que diagnostica i tracta les patologies quirúrgiques de la cavitat oral. Principalment, ens trobem amb casos de queixals del seny que cal extreure, dents amb quists associats o amb extraccions complexes, fenestracions d'ullals inclosos, frenectomies i col·locació d'implants per substituir dents perdudes, amb o sense regeneració òssia.