• Home
  • L'equip
  • Dr. Óscar Gómez Miñarro

Dr. Óscar Gómez Miñarro

 

 

Dr. Óscar Gómez Miñarro

Periodoncista, cirurgià, implantòleg i posturòleg  

Llicenciat en Odontologia per la Universitat de Barcelona i màster en Antropologia Biològica i en Posturologia i Podoposturologia.  Actualment és professor associat de Periodòncia, i col·laborador dels màsters d’Odontopediatria i de Posturologia i Podoposturologia a la mateixa Universitat de Barcelona. Com a docent ha impartit cursos d’Especialització en Periodòncia, diverses ponències en odontologia i més recentment va ser un dels ponents al congrés internacional de posturologia que hi va haver enguany a Madrid.

Ha rebut cursos d’Assajos Clínics, de Diagnòstic d’ATM Confecció i Ajust de Fèrules, de Trastorns Mandibulars, de Microcirurgia Mucogingival, varis cursos d’Implants, i varis cursos de Periodòncia i Osteointegració, entre molts d’altres.

Ha treballat també per diverses ONG: Makary-Blangoua, Dentistes sense Fronteres i Odontòlegs en Acció (entitat de la qual n’és cofundador i president) a països com Camerun, Guatemala, i Nicaragua. 

Què és la posturologia? 

La posturologia estudia la gestió que fa el nostre cos del equilibri estàtic i dels nostres moviments i les seves conseqüències a curt i a llarg termini. Per mantenir aquest equilibri, el nostre cos consumeix molta energia i necessita de la implicació de moltíssims muscles, tendons, ossos i sobretot terminacions nervioses, que indiquen al nostre cervell la possible pèrdua d’equilibri perquè aquest, en mil·lèsimes de segon i per correccions musculars a vegades imperceptibles, corregeixi aquesta pèrdua.

A través de l’estudi de la postura del cos es poden prevenir i corregir moltes dolències de l’aparell maxil·lofacial

 

Centre patrocinador del Festival el Mes Petit de Tots                                                                                         Al Boca col·laborem amb:

Banner bocaaboca 2021

 Adhesiu Cardioprotegit            segell 2020 logo positiu   pallapupas

 

 

Centre autoritzat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per a efectuar sedacions amb el número: E08583673 Expedient 97030         
Copyright © 2017 Boca a boca. Tots els drets reservats.   Email:  info@bocaaboca.cat  Telèfon: 93 804 54 01
 Passeig Mossen Jacint Verdaguer, 55 Local 10  08700 - Igualada (Barcelona)