• Home
  • L'equip
  • Sra. Margarida Ferrer

Sra. Margarida Ferrer Llacuna

 

Ida 

Sra. Margarida Ferrer Llacuna

Protèsic Dental

Ha treballat en centres dentals d’Igualada i Barcelona des de 1980 com a auxiliar de clínica. Té el títol d’Higienista Dental des del 1986 i es gradua l'any 1994 com a tècnic superior especialista en Pròtesi Dental al centre Ramón i Cajal de Barcelona (Col·legiada  número 655 pel Col·legi Oficial de Protètics Dentals de Catalunya).

Té laboratori pròpi de pròtesi dental a Igualada, on treballa compaginant la seva feina amb tasques de consultoria i coordinació al nostre centre dental.

Per què un protèsic a l'equip? 

Al nostre centre dental volem donar la millor i màxima informació als nostres pacients, per això pensem que és molt important de tenir prop nostre la veu i la experiència del protètic dental que ens assessora en la millor conveniència pel que fa a la pròtesi dental pels nostres pacients. 

 

Centre patrocinador del Festival el Mes Petit de Tots                                                                                         Al Boca col·laborem amb:

Banner bocaaboca 2021

 Adhesiu Cardioprotegit            segell 2020 logo positiu   pallapupas

 

 

Centre autoritzat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per a efectuar sedacions amb el número: E08583673 Expedient 97030         
Copyright © 2017 Boca a boca. Tots els drets reservats.   Email:  info@bocaaboca.cat  Telèfon: 93 804 54 01
 Passeig Mossen Jacint Verdaguer, 55 Local 10  08700 - Igualada (Barcelona)