• Home
  • L'equip
  • Sra. Eva Galtés Tàpia

Sra. Eva Galtés Tàpia

 

 

Sra. Eva Galtés Tàpia

Logopeda

Diplomada en logopèdia a  la Universitat Ramon Llull de Barcelona. Màster en Motricitat Orofacial per la Fundació Universitària del Bages i EPAP ( educació professional avançada i postgraduada). Màster en Reeducació Miofuncional en Ortodòncia per l’escola de patologia del llenguatge de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona.

Ha fet també diversos cursos relacionats amb la especialitat de la Logopèdia i la Odontologia com un curs de Estudi i Tractament del ATM, Dolor Orofacial o un Mestratge en Reeducació Miofuncional en Ortodòncia. 

Què és la Logopèdia? 

La logopèdia ens ajuda a avaluar, prevenir, diagnosticar i tractar les alteracions de la comunicació humana referent al  llenguatge,  l’audició, la parla, la veu, la deglució i el sistema motriu oral.

 

Centre patrocinador del Festival el Mes Petit de Tots                                                                                         Al Boca col·laborem amb:

Banner bocaaboca 2021

 Adhesiu Cardioprotegit            segell 2020 logo positiu   pallapupas

 

 

Centre autoritzat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per a efectuar sedacions amb el número: E08583673 Expedient 97030         
Copyright © 2017 Boca a boca. Tots els drets reservats.   Email:  info@bocaaboca.cat  Telèfon: 93 804 54 01
 Passeig Mossen Jacint Verdaguer, 55 Local 10  08700 - Igualada (Barcelona)