93 804 54 01info@bocaaboca.cat | Horari: de dilluns a divendres de 9:30 a 13 h i de 15:30 a 20 h

Som un centre per a tota la família

Som el primer centre dental especialitzat en infants, joves i en tot aquell que sigui jove d’esperit a Igualada, tingui l’edat que tingui. Som un centre pensat per a tota la família. La salut bucodental comença a les primeres setmanes de néixer i segueix al llarg de tota la vida. Una boca sana és la porta d’una bona salut.

Posem sempre els interessos dels nostres pacients per davant de tot, apostant per la prevenció, que evita tractaments més complexes a posteriori. Apostem també per donar tota la informació als nostres pacients perquè puguin prendre les millors decisions sobre la seva salut. Posem sempre la salut per davant de l'estètica i proposem els millors tractaments a un preu just. No prescriurem mai un tractament innecessari i cuidarem i atendrem els nostres pacients perquè són el nostre present, però sobretot, el nostre futur.

El pacient, com a casa

Volem que el pacient se senti com a casa i per això disposem d’unes còmodes, lluminoses i modernes instal·lacions al centre d’Igualada on a més de trobar els millors serveis mèdics, també oferim el següent:

  • Wifi a la sala d'espera.
  • Consoles de videojocs. Porta el teu joc i passa-t'ho bé si t'has d’esperar!
  • Porta la teva música al mòbil i relaxa't mentre et deixem la boca ben sana.
  • Si vols, pots crear la teva llista a Spotify i escoltar-la al nostre monitor.
  • T'avisarem del teu dia de visita perquè no t'hagis de preocupar.
I molt més. Vine a descobrir-ho!Centre autoritzat pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya per a efectuar sedacions amb el número: E08583673 Expedient 97030

Contacte

93 804 54 01
629 804 070

info@bocaaboca.cat

Passeig Mossen Jacint Verdaguer, 55 Local 10  08700 - Igualada (Barcelona) 

Horaris

De dilluns a divendres de 9:30 a 13h i de 15:30 a 20h

Dissabtes a convenir

Cookies

Centre patrocinador del Festival el Mes Petit de Tots